Equipaments i normativa

La casa rural Can Pasqual

Disposem de la Llicència Municipal com a Habitatge d’Ús Turístic concedit el 19/9/18.

Inscrita al Registre de Turisme de Catalunya amb el número HUTB-039685-05 del 4/10/18.

La masia disposa d’un espai de 250 m2  útils distribuïts en dues plantes i dos porxos exteriors de 30 m2 i 60 m2 respectivament. Els porxos tenen safareig i aigua corrent i, al costat, una barbacoa paellera extra gran, on hi ha la possibilitat de cuinar i fer tot tipus de brases i paelles.

Disposa d’una zona ampla d’aparcament.

La masia té un total 4 banys complets i tot l’habitatge té calefacció i aigua calenta procedent d’energia solar i biomassa.

Disposa de diferents contenidors d’escombraries per poder fer la recollida de brossa selectiva.

Planta baixa

Cuina completa, placa de cocció de gas, 2 microones, 2 cafeteres convencionals, torradora, turmixforn, 2 neveres, rentavaixellesllar de foc i tots els estris necessaris per cuinar i per parar taula: vaixella.

Cal destacar que la cuina dona accés al porxo, facilitant així les activitats i dinars amb grups grans. A continuació,  hi ha el menjador, sala d’estar amb dos sofàs, disposa de connexió TV i Wi-Fi, jocs per a nens/es  i un lavabo adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Disposa de 1 habitació:

  • 1 Doble amb bany compartit.

Planta primera

Disposa de 4 habitacions:

  • 1 Doble amb bany propi.
  • 1 Doble amb bany compartit.
  • 1 Amb lliteres amb bany propi.
  • 1 Amb lliteres amb bany compartit.

Ocupació

La casa es lloga per a grups,  ocupació màxima de 19 persones, i cal una estada mínima de  2 nits.

Ocupació màxima de 40 persones per realitzar trobades d’un sol dia.

Mascotes

Es permeten mascotes sempre i quan el propietari es faci càrrec dels desperfectes que pugui ocasionar i queda totalment prohibit que dormi en els llits i en els sofàs. Cal avisar amb anterioritat que es porten aquests animals ja que la masia, habitualment,  té gallines que corren en llibertat.

Horaris

Hora d’arribada divendres a les 17:00 h. Hora de sortida diumenge a les 17:00 h.

Normativa

És obligatori, per llei,  registrar  les persones allotjades, majors de 14 anys, i enviar-ho telemàticament a la Direcció General de Policia. (Article 5.2 del Decret 164/2010). Les dades obligatòries per al registre són: nom complet, data de naixement, DNI ( NIE, passaport…), data d’arribada, nacionalitat i signatura.

La casa s’ha de deixar endreçada i neta. Cal retirar els llençols i tovalloles i dipositar-ho a la saca facilitada. Si el grup marxa sense fer la neteja haurà de pagar un extra de 50€.

Cal avisar si hi hagut algun desperfecte.